Rezultāti

Siekalu covid tests

 

 

Ļ. cien. izglītības iestāžu vadītāji un pedagogi!

Mūsu izglītības iestāžu testēšanas laboratorijas nodaļas speciālisti vienmēr atbalstīs un palīdzēs, lai mūsu kopīgais darbs būtu paveikts laikā.

Saziņa ar laboratoriju:

  • Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. (tiek izlasīts un apstrādāts darba dienās un brīvdienās no 8.00 līdz 21.00)
  • +371 20333583 (darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00)

 

Pieteikumu nosūtīšana uz laboratoriju:
 
Izglītības iestādes atbildīgā amatpersona aizpilda tabulu ar aktuālo informāciju par skolēniem un iestādes personālu un nosuta uz laboratorijas e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..
 
SVARĪGI!
Tabulu aizpildīt tikai prasītajā formātā. Nekorekti aizpildītu tabulu laboratorijas sistēmai nebūs iespējams apstrādāt.
Tabulas aizpildīšanas nosacījumi un paraugs.
 
 
Lūgums aizpildīt vadoties tikai pēc parauga!
 
Tabulu nedrīkst papildināt ar kolonām, mainīt to izvietojumu un veikt jebkuras izmaiņas, jo datus lejuplādē Laboratorijas informācijas programmā un jebkuras izmaiņas to padara neiespējamu.
 
Tabulas faila nosaukums: piem. Rīgas 100 VS (skolas nosaukums)

 

Paraugu savākšanas konteineru saņemšana

lejupieladet Kurjeru grafiks paraugu testēšanai

No 11.01.2022 nevakcinētiem kociņu testu (RNS) reizi nedēļā pēc jaunā grafika (II, III, IV).

Ja kaut kādu iemeslu dēļ skola nav spējusi nodot kurjeram visus šīs dienas paraugus, skolai pašai būs jāorganizē paraugu piegāde pēc adreses Šarlotes 1B, Rīga.

  

Rīcība, ja izglītības iestādes klases/grupas/kursa apvienotajā paraugā tiek konstatēts pozitīvs Covid-19 


Lai identificētu inficēto personu, pēc iespējas ātrāk, bet ne vēlāk kā 36 stundu laikā no e-pasta saņemšanas brīža ir jādodas uz Jums ērtāk sasniedzamo laboratoriju individuāla Covid-19 testa veikšanai, uzrādot laboratorijā šo e-pastu (ārsta nosūtījums nav nepieciešams), un jāievēro mājas karantīna.

Testu iespējams veikt tikai ar iepriekšēju pierakstu, tādējādi aicinām savlaicīgi pieteikties, zvanot pa Centrālās laboratorijas tālruni – 67334433 vai elektroniski - https://www.laboratorija.lv/pieraksts-lv.html

  

Rezultātu saņemšana
 
Testēšanas rezultāti tiks nosūtīti uz darbinieka, skolēna vai skolēna vecāka norādīto e-pastu un parole testa atvēršanai tiks nosūtīta darbinieka, uz skolēna vai skolēna vecāka norādīto tālruņa Nr. Covid-19 pozitīva testa gadījumā, rezultāti tiks nodoti SPKC.
 
UZMANĪBU!
Ja nebūs norādīts e-pasts , rezultātus var apskatīties autorizējoties: https://www.laboratorija.lv/pacientiem/rezultati.html

chat3